ORDER YOUR FAVORITE TREATS DIRECTLY FROM OUR PASTRY CHEFS’ WEBSITE.
Damien MOUTARLIER
200 g - 24 CHF
Bernard BESSE
19,00 €
Luigi BIASETTO
15,00 €
Joël BAUD
16,00 €
Oriol BALAGUER
500 g - 29,00 €
Patrick AGNELLET
4,80 € pièce
Vincent Vallée
264 g - 42,00 €
Roland ZANIN
21,00 €
Vincent GUERLAIS
20,50 €
Pierre HERME
84,00 €
Aurélien TROTTIER
100 g - 5,90 €
Roberto RINALDINI
200 g - 9,00 €
Jan PROOT
4 pieces - 45 g - 6,25 €
Jean Philippe DARCIS
9,00€
Frédéric LORASCHI
9 pieces - 23,00 $
Joaquin SORIANO
NT$ 430
Arnaud LARHER
21,00 €
Thierry MULHAUPT
6,55 €
Christophe Roussel
12,00 €
Volker GMEINER
100 g - 6,20 €
MENU